adó egy százalék felajánlás
2024.04.24. - György

Nem aratott elsöprõ sikert Rihanna kollekciója

Tavaly nyáron jelentette be a River Island, hogy bizalmat fektet Rihannába és töretlen népszerûségébe és egy közös ready-to-wear kollekciót dob piacra a barbadosi sztárral.
bohócdoktor vizit szja 1%

A várva várt, hordhatónak ígért gyûjteményt szombaton mutatták be a londoni divathéttel egy idõben – de nem a divathét bemutatójaként – egy zegzugos, régi postai-elosztóközpontban. A divatszakma nem volt elragadtatva a látottaktól.

A hagyományos kifutó helyett a modellek öt különbözõ magasságú emelvényen jelentek meg a közönség elõtt, a kollekció láttán pedig az is rájöhetett arra, hogy Rihanna darabjairól van szó, aki nem tudott az együttmûködésrõl.

Az énekesnõ stílusát erõsen tükrözõ darabok java átlátszó, fekete, piros, sárga és virágmintás anyagból készült. A kilencvenes éveket idézõ kollekció felsõrészei inkább melltartók voltak, de nem volt hiány a New York-i divathéten is látott rövidnadrágból és magas sarkú cipõbõl sem.

A nagy nyomás miatt a Brit Divattanács (British Fashion Council) szerint Rihanna showja nem is volt része a Londoni Divathét hivatalos programjának. „Egy használaton kívüli postán tartotta „off-site” showját a New Oxford Streeten” – áll a Divattanács nyilatkozatában. Az esetet széles körben a Brit Divatanács puccsának tartják, mellyel azt kívánják bizonyítani, hogy London felkerült a divatvilág kereskedelmi térképére.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%