adó egy százalék felajánlás
2024.04.18. - Andrea, Ilma

Megjelent a TopLista Luxus magazin

Megjelent a TopLista Luxus magazin
A luxus életstílust, a legmagasabbra értékelt termékeket, szolgáltatásokat és márkákat kívánja bemutatni a megjelent TopLista Luxus magazin.

A magyar sajtópiac eddigi legátfogóbb luxussal foglalkozó kiadványa nemcsak összegyûjti, hanem rangsorolja is például a legjobb órákat, autókat, hajókat, magánrepülõket, ingatlanokat, uticélokat, szállodákat, borokat és éttermeket. A United Publishers kiadó által jegyzett magazin a TopLista periodika sorozat harmadik része, a TopLista Gasztronómia és a TopLista Emberek - Arcok méltó folytatása.
bohócdoktor vizit szja 1%

A magazin egyfajta évkönyv, amely számos érdekes cikkel és közel harminc toplistával, 144 oldalon az igazi nemzetközi értékrendet, a kifinomult és fényûzõ élet legfontosabb kellékeit mutatja be az erre fogékony elit közönségnek, kompromisszumok nélkül, de humorral, kifinomult ízléssel és elegáns megjelenésben.

A TopLista Luxus izgalmas listái közül néhány:

- Hazai luxusarcok
- Legértékesebb márkák
- Legdrágább utcák
- Legdrágább ötfogásos étkezés
- Legdrágább borok
- Érdekes szállodák itthon
- Top10 óra
- Top10 autó
- Top10 hajó
- Top5 magánrepülõ
- Top10 ingatlan
- Top10 étterem

A magazin összeállítására a 2010-ben Goldenblog díjat nyert Burzsuj blog szerkesztõit, Ács Zoltánt, Madarász Jánost és Vida Ferencet kérte fel a kiadó. A kiadvány megtalálható a kiemelt Relay és Inmedio üzletekben.





kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%