adó egy százalék felajánlás
2024.05.24. - Eszter, Eliza

Különbözõ mintázatú ruhák párosítása

Kockást a csíkossal, pöttyöset a virágossal. A minták egyedi párosítása trendi, fiatalos megjelenést kölcsönöz viselõjének. Bizonyos szabályokat azonban fontos betartani, különben elkerülhetetlen a divatkatasztrófa.
bohócdoktor vizit szja 1%

A különbözõ mintákat nagyszerûen használhatod az arányaid alakítására. A hosszanti csíkok vékonyítanak, míg a vízszintesek kövérítenek. Az sem mindegy azonban, hogy milyen széles csíkokat viselünk, a nagyobb, vastagabb csíkozás az alakot is szélesebbnek mutatja. Helyette válassz vékony fekete csíkokat. Optikailag nagyszerûen lehet játszani ezekkel. Ha teltebb idomokkal rendelkezel, akkor válassz kisebb mintákat, míg ha szeretnél valamit magadon kiemelni, a nagyméretû motívumok elõnyödre válhatnak. A keresztbe csíkozás pl. elõnyös lehet, ha melltájékon erõsíteni szeretnél az alkatodon.

Ha különbözõ mintákat párosítasz figyelj arra, hogy a különbözõ darabok legalább egy színben megegyezzenek. Így egyszerre lesz megjelenésed ízléses és vagány. Kezdheted visszafogott árnyalatokkal is, mint a pasztellszínek, és fokozatosan haladj az élénk tónusok irányába.

A legfontosabb szabályok:

-Sose viselj együtt függõleges és vízszintes csíkozást!

-Egyszerre csak két mintás darabbal próbálkozz!

-Figyelj arra, hogy az öltözéked egyes részei ugyanabból az anyagból készüljenek, és hasonló színsémát kövessenek.

-Hogy elkerüld a túl harsány hatást, válassz szolid kiegészítõket, egyszínû táskákat és cipõket.

-A fekete semleges szín és mindenkinek jól áll, emellett kiemeli a különbözõ mintákat, így viseld ezt a kombinációt bátran!

Idén a kifutókon szinte minden nagy tervezõnél elõtérbe került a minta variálás. A geometrikus minták az idei szezonban reneszánszukat élik. Az ilyen darabok nagyszerûen mutatnak a virágos mintákkal, minél kisebbek annál jobban variálhatod õket. Ha nem tudod, hogyan válogasd össze a ruhákat, egyszerûen bízd magad a divatszakemberek ízlésérére, és válassz a kész kollekciók közül.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%